Cookiepolitik

Når du besøger websitet her, accepterer du samtidig denne cookiepolitik.

Generelt

VisitFyn ejer websitet her, og bruger forskellige cookies til at optimere dit besøg på vores hjemmeside, generere statistik over brugen af hjemmesiden og huske dine præferencer. I denne politik kan du læse mere om, hvad cookies er, og hvordan vi bruger cookies. Du kan også læse, hvem du kan kontakte, hvis du er i tvivl eller ønsker at klage over vores brug af dine oplysninger.

Hvad er cookies?

Denne hjemmeside anvender cookies. Cookies er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller lignende med det formål at genkende dig, huske indstillinger, udføre statistik, målrette annoncer m.m. Cookies på vores hjemmeside gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger, samt hvornår og hvor længe. Cookies kan dog ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Cookies kan heller ikke sprede virus eller anden skadelig kode.

Hvorfor anvender vi cookies?

Cookies er med til at gøre din brugeroplevelse bedre, da en hjemmeside ikke fungerer optimalt uden brug af cookies. Desuden vil relevansen af viste annoncer være mindre, da cookies er med til at huske dine præferencer. Vi bruger også cookies til at optimere din brug af vores hjemmeside, eksempelvis i forhold til valg af sprog og navigering på hjemmesiden. Du skal derfor være opmærksom på, at vores hjemmeside muligvis ikke fungerer optimalt, hvis du afviser præference cookies. Der kan således være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder – det varierer fra cookie til cookie. Dog skal du være opmærksom på, at perioden forlænges hver gang, du besøger vores hjemmeside på ny.

Hvordan undgår du cookies?

Første gang du lander på hjemmesiden, ser du et banner med information om cookies. Hvis du klikker videre på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Ønsker du at trække din accept af cookies tilbage, kan du gøre det via en af nedenstående vejledninger, der passer til din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Hvilke cookies benytter vi?

Vores hjemmeside benytter sig af forskellige typer af cookies, herunder cookies fra tredjeparter. Visit Fyn benytter:

Persondatapolitik

Det er Visit Fyns (ie. Destination Fyn c/o Erhvervshus Fyn) målsætning at beskytte dine personlige oplysninger. Denne politik beskriver, hvordan vi håndterer personlige oplysninger der indsamles og behandles på hjemmesiden og i forbindelse med udsendelse af e-post m.v.

Hvad er personlige oplysninger?

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, fx navn, adresse, e-mail-adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du bruge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, kan vi indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:
  • Ved brug af cookies på vores hjemmeside.
  • Ved at du bruger sociale medier i din kommunikation med VisitFyn.
  • IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser.
  • Online aktiviteter på hjemmesiden.
  • Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook. VisitFyn behandler ikke følsomme oplysninger om dig.

Hvad bruger VisitFyn personoplysningerne til?

VisitFyn bruger oplysningerne til at målrette vores markedsføring og tilbud, så det er relevant for dig og andre brugere.

Hvad er retsgrundlaget for at VisitFyn behandler dine personoplysningerne?

Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser over for dig, dels en interesseafvejning (jf. databeskyttelsesforordningen). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er vores interesse i at kunne målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, samt at levere den information du efterspørger.

Hvem videregiver Visit Fyn personoplysninger til?

De personoplysninger du afgiver til os på hjemmesiden og andre sites som vi driver anvendes kun af VisitFyn. VisitFyn videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. Erhvervshus Fyn benytter databehandlere til eksempelvis IT-drift og udsendelse af e-post.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år efter afgivelse/aktivitet.

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:
  • Indsigsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Berigtigelse og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har - I særlige tilfælde - ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor. Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder og finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Kontaktoplysninger

Destination Fyn c/o Erhvervshus Fyn P/S
Munkebjergvænget 1
5230 Odense M
Mail: visitfyn@destinationfyn.dk
www.visitfyn.dk